Preud'homme legt keuzes uit: "Daarom zaten Vazquez en Meunier op de bank"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 19 reacties
Preud'homme legt keuzes uit: "Daarom zaten Vazquez en Meunier op de bank"
Foto: © photonews

Na de pandoering in het San Paolo van Napoli greep Michel Preud'homme in. De oefenmeester van Club Brugge verwees Victor Vazquez, Abdoulay Diaby en Thomas Meunier naar de bank. Na de ruime zege tegen Waasland-Beveren verantwoordde MPH zijn keuzes.

Timothy Collard in Brugge

Over Vazquez en Diaby…

“Victor haalt nu misschien niet zijn beste niveau, maar dat wil niets zeggen. Hij heeft ons al zoveel diensten bewezen in het verleden. Hij speelde twee wedstrijden na elkaar, en daarom begon hij vandaag op de bank. Op het juiste moment zal hij wel in vorm zijn.”

“Ook op de positie van Diaby roteerde ik. Met Jelle Vossen en Hans Vanaken heb ik spelers voor handen waarmee ik kán roteren op de posities van Vazquez en Diaby. Dus doe ik dat ook.”

Over Meunier…

“Bij Thomas was er sprake van een beetje vermoeidheid. We hebben hem vanmorgen nog getest om te zien of hij in aanmerking kwam voor een plaats op de bank. De medische staf vertelde me dat hij maximum dertig minuten kon spelen.”

“Na die twee wedstrijden na elkaar, die hij door omstandigheden volledig speelde, kreeg hij een reactie aan zijn oude kwetsuur. Maar het is zeker en vast niet erg”, besloot Preud’homme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties