Reactie Bruzzese is dikke vriendjes met de fans: "Ze hebben me geaccepteerd"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
Bruzzese is dikke vriendjes met de fans: "Ze hebben me geaccepteerd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sébastien Bruzzese verdedigde vandaag het doel bij Club Brugge. Dat mag best verrassend genoemd worden, aangezien Michel Preud’homme enkele speeldagen geleden nog volop de kaart van Sinan Bolat trok. Zelf was Bruzzese tevreden na zijn wedstrijd.

Timothy Collard in Lokeren

“Ik kan tevreden terugblikken op mijn wedstrijd. Ik had niet heel erg veel werk, maar moest er wel staan wanneer dat nodig was”, aldus de ex-doelman van Gent en Zulte Waregem na de met 0-1 gewonnen match op Daknam.

Bovendien hebben de blauw-zwarte fans Bruzzese nu écht wel in de armen gesloten. “Ze hebben mij geaccepteerd en hebben me super gesteund vandaag. Dat was echt top. Het was niet altijd even makkelijk in het begin, maar het belangrijkste is dat alles nu ok is.”

"Relatie tussen mij en Bolat is prima"

Sébastien Bruzzese

Nu is het voor de 26-jarige doelman natuurlijk zaak om zijn plaats tussen de palen te behouden. “We hebben vandaag getoond dat de nul houden begint bij de defensie. En verder zal ik mijn best doen om zo goed mogelijke prestaties op de mat te leggen. Op training en tijdens wedstrijden.”

Ondanks de nieuwe doelmannenwissel bij blauw-zwart, kunnen Bruzzese en Bolat het nog steeds prima met elkaar vinden. “Onze relatie is goed en we stellen ons beiden erg professioneel op. We steunen elkaar en proberen elkaar iedere dag beter te maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties