Vanhaezebrouck voorbereid op stevig Zenit: "Hun sterke punten? Heb je een half uurtje?"

Vanhaezebrouck voorbereid op stevig Zenit: "Hun sterke punten? Heb je een half uurtje?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck kreeg op de persconferentie heel wat vragen over de sterke en zwakke punten van Zenit en bleef zoals steeds mysterieus. Toch mag het duidelijk zijn dat hij een sterke Russische ploeg verwacht.

Sander De Graeve en Manuel Gonzalez Oubiña in St. Petersburg

Het mag duidelijk zijn dat de Russische pers Vanhaezebrouck nog niet kent. Hij kon enkele keren erg gevat uit de hoek komen. "Of de afwezigen bij ons een probleem zijn, of Hulk een probleem is? Problemen zijn er om op te lossen."

"Of en door wie ik de geschorsten ga vervangen? Hopelijk ga ik dat morgen beslissen, anders spelen we met een man minder", knipoogde Vanhaezebrouck die ook naar de sterke punten van Zenit gevraagd werd. "Heb je een half uurtje?"

Als dat morgen zo is, kan dat een probleem zijn

"Zenit heeft veel ervaring, veel internationals, veel individuele kwaliteit. Ik vind het een echte no nonsense ploeg. Het is misschien niet altijd frivool en met veel stijl, maar het is altijd efficiënt."

Hij is onder de indruk van Zenit, maar laat zich niet intimideren. "We komen niet naar hier met schrik, we zullen wel zien. Zenit is een ploeg die iedereen kan kloppen, maar ze hebben ook kwetsbaarheden. Ze hebben spelers die op hun eentje iets kunnen beslissen. Als dat morgen ook zo is, kan dat een probleem zijn voor ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties