“Ik ben het beu… Het is niet allemaal de fout van Bob Peeters!”

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
“Ik ben het beu… Het is niet allemaal de fout van Bob Peeters!”
Foto: © photonews

Sporting Lokeren kent moeilijke tijden. De Waaslanders zagen heel wat belangrijke spelers én succestrainer Peter Maes vertrekken en de club bengelt in de onderste regionen van het klassement. Dat doet pijn bij de fans, al nemen die het op voor Bob Peeters.

Door Timothy Collard

“Het voetbal is niet goed genoeg, dat kan ik niet ontkennen”, aldus Senne De Vits in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Er is veel goede wil aanwezig bij de spelers en onze ploeg wil voetballen. Ook tegen de topploegen hebben we ons niet ingegraven.”

“Maar jammer genoeg levert het geen puntengewin op en doet het pijn als we het klassement bekijken. Daar waar we de voorbije jaren naar omhoog keken en een plek in play-off 1 ambieerden, moeten we nu naar beneden kijken.”

"De opvolger van Peter Maes ging het sowieso moeilijk krijgen"

Bob Peeters de zwartepiet toeschuiven is het gemakkelijkste, maar daar doen de supporters van Lokeren niet aan mee. “Iedereen praat over de situatie van Bob Peeters en over een ontslag dat in de lucht hangt… Ik ben dat beu”, zegt De Vits.

“Het is niet allemaal de fout van Bob Peeters. Hij is de opvolger van Peter Maes, en iedereen wist dat die opvolger het ontzettend moeilijk zou krijgen. Bovendien is er niet hetzelfde spelersmateriaal als de voorbije jaren voorhanden. En dat is misschien wel de grootste reden voor de slechte start.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties