Daal speelde al in Spanje, China én Australië: "Maar de fans van Beerschot zijn de beste!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Daal speelde al in Spanje, China én Australië: "Maar de fans van Beerschot zijn de beste!"
Foto: © SC

KFCO Beerschot-Wilrijk trekt zondag naar Waals-Brabant. De paarshemden gaan niet op familiebezoek, maar kruisen er de degens met RW Walhain. Dyron Daal kent de tegenstander niet, maar maakt zich er ook niet druk om.

Door Cédric De Volder

Op papier wordt het nochtans een topper. RW Walhain sprokkelde al een puntje meer dan KFCO Beerschot-Wilrijk en bekleedt daarmee een derde plaats in het klassement. 

"Maar ik heb geen idee aan wat ik me kan verwachten", vertelt Dyron Daal in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Ik zie dat eerlijk gezegd als een voordeel. Ik kan me er niet druk in maken dan."

Walhain? Geen idee

Dyron Daal

De Nederlandse aanvaller scoort dezer dagen aan de lopende band. "Maar je bent maar zo goed als je laatste wedstrijd", blijft hij met de voetjes op de grond. "Ook Walhain onderschat ik niet. Ik merk dat er in derde klasse een pak goede spelers rondlopen."

Globetrotter pur sang

Opvallend: Daal is een ware globetrotter. Hij passeerde al in Schotland en Spanje en liep al te voetballen in Australië en China. "Ik heb altijd alles in overweging genomen. (lacht) En daar heb ik geen spijt van."

"Ik heb de wereld gezien door het voetbal", besluit Daal. "En wie kan er zeggen dat hij op z'n vrije dag kon gaan snorkelen in zijn achtertuin? Maar één ding is wel waar: de fans van Beerschot zijn de beste!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties