Jaja Coelho tekent binnen afzienbare tijd bij Sporting Lokeren

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Jaja Coelho tekent binnen afzienbare tijd bij Sporting Lokeren
Foto: © photonews

Als alles volgens plan verloopt, dan tekent Jackson Avelino Coelho binnen afzienbare tijd een contract bij Sporting Lokeren. De eerste contacten tussen beide partijen dateren al van begin september, maar de Braziliaan moest zich eerst bewijzen aan de Waaslanders.

Door Timothy Collard

Jaja Coelho ligt namelijk al een hele poos stil. Lokeren wilde geen enkel risico nemen met de speler en legde hem daarom flink op de rooster. De Waaslanders gingen ten eerste na hoe het zat met de mentaliteit van de speler, en ten tweede werd ook naar zijn fysieke paraatheid gekeken.

Onderhandelingen aan de gang

Coelho kreeg eerst een individueel programma voorgeschoteld en mag nu ook écht aansluiten bij de spelersgroep van Bob Peeters.

Nu de ex-speler van Westerlo en Genk een positief rapport heeft gekregen, staat het licht voor zijn entourage op groen om met sportief directeur Willy Reynders om de tafel te gaan zitten en tot een akkoord te komen.

“We hebben al eens gesproken en zullen dat opnieuw doen. We zullen dan wel zien of we er uit geraken, maar ik heb er een goed oog in”, aldus Reynders in een reactie aan Voetbalkrant.com.

"Jaja Coelho is een type spits dat we nog niet hebben bij Lokeren"

Willy Reynders

Bij Lokeren hopen ze alvast dat alles vlug in orde is. “Het is een type spits dat we op dit moment niet hebben. We hebben nood aan een targetspits zoals Coelho. Hij moet nog enkele kilo’tjes verliezen, maar dat zal de komende dagen wel lukken.”

“We hopen hem volgende week al in te zetten wanneer we een oefenmatch spelen tegen PSV.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties