Deze torenhoge transferprijs kleeft AA Gent op het hoofd van Sven Kums

Deze torenhoge transferprijs kleeft AA Gent op het hoofd van Sven Kums
Foto: © photonews

Sven Kums is dezer dagen dé grote uitblinker bij KAA Gent. De aanvoerder van de landskampioen speelt zelf op een ontzettend hoog niveau en laat ook de mensen rondom zich beter spelen. De clubleiding van Gent wil de patron dan ook niet kwijtspelen.

Zelfs als er straks een degelijk bod binnenloopt in de Ghelamco Arena, gaan de Buffalo’s niet meewerken aan een transfer. “Acht miljoen euro? Dat gaan we niet doen. Alleen als ze met zotte bedragen afkomen, zal ik luisteren”, aldus Michel Louwagie in Het Laatste Nieuws.

“Niemand moet Kums – of iemand anders – in de winterstop benaderen. Tenzij voor 20 miljoen euro. Spelers vertrekken beter in de zomer dan in de winter”, voegt de manager van Gent er nog aan toe.

Sven Kums zit nu al aan uiterste limiet in onze ‘loonvork’" 

– Michel Louwagie

Kums mag dus niet vertrekken, maar ook een contractverlenging is niet voor meteen. “Hij zit nu al aan de uiterste limiet in onze ‘loonvork’, dus we kunnen niet meer opschuiven. Kums verdient naar onze normen veel – het is AA Gent, hé.”

“Wij werken bovendien liever met hoge premies dan met hoge lonen. Als we kampioen spelen, kunnen de spelers gigantisch veel verdienen. Of als ze winnen in de Champions League. Dat is een gezondere drijfveer dan een hoog salaris.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties