Lepoint speelt lustig door met gebroken neus, Essevee zoekt opvolger Kaya

Lepoint speelt lustig door met gebroken neus, Essevee zoekt opvolger Kaya
Foto: © photonews

Zulte Waregem is erg goed aan het seizoen begonnen. Op de match in en tegen Waasland-Beveren na was het spel bijwijlen goed en qua punten staat Essevee helemaal tussen de mensen. Wie is uw speler van de maand?

Ook deze maand zoekt Zulte Waregem weer naar een speler van de maand. En Essevee deed het ook in september prima, dus zijn er weer veel mogelijkheden.

Lepoint maakte een resem doelpunten, Mbaye Leye stoomde door en is co-topschutter en ook achterin blijft het draaien voor Zulte Waregem.

Pittig detail: Christophe Lepoint speelt ondertussen al enkele weken met een gebroken neus, maandag gaat hij onder het mes. Maar het hield hem de voorbije weken dus niet tegen om te scoren.

Wie is uw speler van de maand?

Wat ons betreft dus de speler van de maand. Maar: u kan zelf meebeslissen wie volgens u deze prijs moet winnen. Tot zaterdagavond kan je via Essevee en Record Bank hier stemmen.

De speler met het meeste stemmen achter zijn naam, wordt ‘Player of the Month’. Hij wordt daarvoor tijdens de eerste thuiswedstrijd na de stemming op het veld in de bloemetjes gezet, samen met een fan die op hem stemde.

Elke maandwinnaar krijgt ook 200 euro. Op het einde van het seizoen mogen alle geregistreerde stemmers hun stem uitbrengen voor ‘Player of the Year’. Uit alle stemmers loot een onschuldige hand 1 persoon die een heel jaar lang een Smart ForFour ter beschikking krijgt.

De “Player of the Year” wordt naar jaarlijkse traditie in de bloemetjes gezet in supporterscafé De Klauwaert in Waregem op het einde van het seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties