Club Brugge likt de wonden: "De fans waren intimiderend, maar..."

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Club Brugge likt de wonden: "De fans waren intimiderend, maar..."
Foto: © photonews

Club Brugge likt de wonden na de zware nederlaag bij KAA Gent. Michel Preud'homme en de spelersgroep willen de interlandbreak optimaal benutten om de rug te rechten. Een reactie wordt dan ook verwacht, thuis tegen leider KV Oostende.

De spelers van Club Brugge maakten gisteren de hoofden leeg met een bosloop en een groepsgesprek. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Ruud Vormer had zondag nog geopperd dat alles op tafel moest worden gegooid, maar zover kwam het niet. Al werden de problemen wel naar voren gebracht.

Het moet overigens gezegd: de actie van de fans - en dan vooral in Brugge zelf - maakte indruk op de spelers. "Het is best intimiderend", aldus Sébastien Bruzzese. "En zeker als er ook nog eens Bengaals vuur wordt aangestoken. Al mag je dat als speler natuurlijk niet zo interpreteren."

Zo'n actie van de fans kan voor een klik zorgen

Sébastien Bruzzese

"Die mensen hebben het recht om ontevreden te zijn", besluit de doelman. "Ze staan als één blok achter het team, hé. En ik ben ervan overtuigd dat zo'n actie bij sommige spelers ook voor een klik kan zorgen. Er kwam geen agressie bij kijken, dus ik zie het vooral als een hulpmiddel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties