Bob Peeters spreekt zich uit over zijn situatie

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
Bob Peeters spreekt zich uit over zijn situatie
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De toekomst van Bob Peeters als coach van Sporting Lokeren hangt aan een zijden draadje. Voorzitter Roger Lambrecht stelde zijn trainer een ultimatum: Peeters moest 6 op 6 pakken tegen OH Leuven en Westerlo, maar al in het eerste deel van het tweeluik liep het mis…

Timothy Collard in Lokeren

Lokeren verloor met 1-2 van OHL en Peeters moet nu dus écht wel vrezen voor zijn job. Na de match reageerde hij op zijn situatie. “Hoe het nu verder moet? Ik moet dit eerst en vooral even laten bezinken. Het is nu nog te vroeg om er iets over te zeggen.”

“We zitten momenteel in een situatie waarbij alles tegenzit. De zaken zitten niet mee voor ons, maar daar kan ik als coach maar weinig aan doen, hé. Kijk, er is al zoveel gezegd en geschreven… Er is uiteindelijk maar één iemand die beslist, en dat is de voorzitter.”

"Ik kan mijn spelers niets verwijten"

Peeters lijkt er zich dus van bewust dat hij mogelijk moet opstappen bij de Waaslanders. “Als je ergens tekent, dan weet je dat als het slecht gaat, het gedaan kan zijn. Maar er is niet één speler die er niet vol voor gaat, dus ik kan mijn spelers niets verwijten”, besluit de fel geplaagde coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties