Reactie Besnik Hasi: "Chapeau voor mijn jongens, maar ..."

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Besnik Hasi: "Chapeau voor mijn jongens, maar ..."
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

En plots staat Anderlecht met 4 op 9 naast Tottenham in de poule, op een puntje van Monaco en voor Qarabag. Alles lijkt opnieuw te kunnen, wat Besnik Hasi ook erg optimistisch stemde. "Maar we hebben wel te veel respect getoond in het begin van de match."

Van onze redacteurs in Anderlecht

"Wat kan ik anders zeggen dan chapeau aan mijn jongens voor de manier waarop ze na de pauze hebben gespeeld? We hebben een geweldige mentaliteit getoond", klonk het bij de oefenmeester.

Een kalme coach van Anderlecht: de stress is deze week helemaal van de schouders van Hasi en zijn troepen gespeeld. Er komen vlotte combinaties uit de hoge hoed, het draait gewoon lekkerder dan het dit seizoen al draaide.

Te veel respect getoond voor de pauze -

Toch was hij ook ietwat kritisch: "We moeten eerlijk zijn: in de eerste helft hebben we te veel respect getoond. We verloren te snel de bal en we geven hen het eerste doelpunt in cadeauverpakking."

"Gelukkig maken we het snel terug goed en we hebben in de tweede helft hoger gaan drukken. Ik heb Defour hoger gezet op het veld, en dat heeft wel gewerkt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties