Reactie De Mets beseft het: “Op deze manier …”

De Mets beseft het: “Op deze manier …”
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk is opnieuw drie punten rijker. De vijfde overwinning van het seizoen was het, meteen ook goed voor 21 punten en een stekje in de buurt van play-off 1. “En daarmee is zowat alles gezegd. Op deze manier gaan we niet blijven winnen.”

Niet voor het eerst dit seizoen zien we KV Kortrijk een wedstrijd winnen zonder dat de Kerels drie echte kansen weten bij elkaar te spelen. Ook in Moeskroen was 1 poging genoeg om de 0-1 binnen te frommelen, nu was het niet anders.

Toen was Gertjan De Mets kritisch, dat was hij nu opnieuw: “We moeten heel blij zijn met deze drie punten. Want behalve een voorzet die door niemand aangeraakt wordt en zo binnen dwarrelt hebben we niet veel laten zien.”

Tijd om kansen te gaan ontwikkelen -

Gertjan De Mets

Positief: Kortrijk gaf opnieuw erg weinig weg en blijft het met amper 12 tegendoelpunten vanuit de organisatie erg goed doen. “Maar we moeten nu ook zelf eens kansen gaan ontwikkelen”, vond De Mets.

“Onze verdediging staat op punt, nu moeten we aan onze aanval gaan werken. Want de supporters zullen wel tevreden zijn met ons puntenaantal, maar ik denk dat ze misschien ook wat meer goede aanvallen willen zien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties