Sprokkels: Argentinië zit met de handen in het haar

Redactie
| 1 reacties
Sprokkels: Argentinië zit met de handen in het haar
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze redactie wordt dagelijks overstelpt door nieuwigheden en leuke weetjes. We bundelen alles in een handig overzicht. Zowel transfergeruchten als andere leuke zaken krijgen hier hun plek. Zelf iets gevonden? Laat het ons weten in de reacties.

  • Argentinië zal in het WK-kwalificatieduel tegen Colombia misschien geen beroep kunnen doen op Gonzalo Higuain (voetblessure). Een aderlating voor de vice-wereldkampioen die eerder Messi, Aguëro, Tevez en Pastore zag uitvallen.
  • Bij alle Europese voetbalinterlands van de komende dagen dragen de spelers rouwbanden en zullen de wedstrijden voor aanvang één minuut stilte in acht nemen, dat heeft de UEFA beslist.
     
  • De Ghelamco Arena is op dit moment niet blauw, maar wel blauw-wit rood. Een mooi gebaar van de Buffalo's!
     
  • De zus van Antoine Griezmann was gisteren in de concerthal (Bataclan) in Parijs waar de hel losbrak. Juffrouw Griezmann kwam met de schrik weg.
     
  • Het Duitse nationale voetbalteam is na de terreuraanslagen in Parijs zaterdagmorgen iets na 9 uur met een vliegtuig vanaf de luchthaven Charles de Gaulle richting Frankfurt am Main vertrokken. De Mannschaft moest de nacht doorbrengen in het Stade de France.
     
  • Divock Origi is de op twee na snelste speler van de Premier League. Origi liet een recordsnelheid van 35,15 km/u noteren, daarmee net trager dan het Leicester-duo Jeffrey Schlupp (35,26 km/u) en Jamie Vardy (35,44 km/u). 
     
  • Cyriac heeft gisteren het enige doelpunt gescoord in de WK-kwalificatiematch van Ivoorkust tegen Liberia. Daarmee bezorgde de Oostende-spits zijn land de belangrijke overwinning.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-0 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties