Extra veiligheidsmaatregelen op training Rode Duivels, twee spelers geven verstek

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Extra veiligheidsmaatregelen op training Rode Duivels, twee spelers geven verstek
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De Rode Duivels trainden zondag in de vooravond met het oog op de wedstrijd tegen Spanje. Na de aanslagen in Parijs werd er ook op het oefencentrum in Neerpede extra ingezet op de veiligheid van de aanwezigen.

Er daagden naar schatting zo’n 1500 supporters op voor de oefensessie van de nationale ploeg. De aanwezige fans werden allemaal gefouilleerd door de politie. Dat was een bewuste actie van de politiemensen, om het veiligheidsgevoel van de fans te verhogen.

Er was meer politie dan gewoonlijk aanwezig, de stewards waren van de partij en verder werd er ook beroep gedaan op een extern bedrijf van veiligheidsmensen.

Hazard en Depoitre ontbreken

Over naar het voetbal dan. 19 veldspelers en 3 doelmannen tekenden present voor een rustige training. Laurent Depoitre en Eden Hazard verschenen niet op het oefenveld. Het is voorlopig niet duidelijk of zij in actie zullen komen tegen Spanje.

Onze reporter ter plaatse volgt het hele gebeuren op en brengt straks verslag uit over de training en de persconferenties. Hou Voetbalkrant.com dus in de gaten!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties