Antwerp staat voor loodzwaar tweeluik: "Nu moeten we de ambities echt kracht bijzetten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Antwerp staat voor loodzwaar tweeluik: "Nu moeten we de ambities echt kracht bijzetten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp FC begint aan een loodzwaar tweeluik. Met wedstrijden tegen Union SG en KAS Eupen staan twee regelrechte toppers op het programma. In Deurne-Noord beseft iedereen het belang van de wedstrijden.

Zondag komt Union SG op bezoek op de Bosuil. De hoofdstedelingen kamperen momenteel op een vierde stek en hebben slechts één puntje minder dan de Great Old. Een weekje later staat de verre trip naar de Oostkantons dan weer op het menu. 

"In dat opzicht is het zo ongelooflijk belangrijk dat we vlot hebben gewonnen bij KVV Coxyde", vertelt Geoffry Hairemans. "Het spel was de voorbije weken iets minder, maar er is niets gebeurd. We zijn nog steeds mee in het koppeloton."

Binnen twee weken zullen we pas echt weten hoever Antwerp staat

Joeri Dequevy beseft dan weer dat het stamnummer één de ambities nu ook echt kracht moet bijzetten. "We lossen de verwachtingen momenteel in, maar binnen twee weken zullen we pas echt weten hoever Antwerp staat."

"Ik heb alvast vertrouwen in mijn groep", krijgt David Gevaert het laatste woord. "Ik ben vooral blij dat we de weg naar doel gemakkelijk hebben gevonden in West-Vlaanderen. Dat begon de laatste weken toch in de kopjes te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties