Absolute flop mogelijk alweer weg bij Standard: "Uitleenbeurt is een optie"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 25 reacties
Absolute flop mogelijk alweer weg bij Standard: "Uitleenbeurt is een optie"
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard haalde Ivan Santini afgelopen zomer nog met veel tromgeroffel binnen, maar enkele maanden later lijkt het verhaal van de Kroaat er alweer op te zitten. Santini kon geen potten breken en vertrekt straks wellicht al op Sclessin.

Santini kreeg in het begin van het seizoen nog kansen, maar kon allesbehalve overtuigen wanneer hij op het veld stond. De laatste vier matchen kwam de Kroaat niet één minuut in actie. Santini gaat dan ook, samen met zijn entourage, om de tafel zitten met het bestuur van Standard.

Transfer geen must

“Dat zal waarschijnlijk begin volgende week zijn”, aldus begeleider Dragan Siljanoski in Het Nieuwsblad. “Begrijp wel goed: Ivan wil niet weg bij Standard. Hij heeft een goed contract dat nog vier jaar doorloopt.”

Mogelijk opteert Santini voor een uitleenbeurt. “Dat behoort zeker tot de mogelijkheden”, zegt Siljanoski. “Ivan wil uiteindelijk gewoon spelen, maar als hij moet blijven, zal hij geen problemen veroorzaken. Gelukkig is hij niet. Dat laat hij niet merken, want hij is een echte prof.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties