UPDATE: goed nieuws over Mbaye Leye

Johan Walckiers Cédric De Volder
Johan Walckiers en Cédric De Volder vanuit Brugge
| 8 reacties
UPDATE: goed nieuws over Mbaye Leye
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem verloor vanavond met 3-0 bij Club Brugge. De nederlaag op zich is al niet leuk, maar na de wedstrijd kwam er nog een extra slag in het gezicht. Mbaye Leye zou namelijk zijn kuitbeen hebben gebroken volgens Francky Dury, al spreekt de medische staf dat (voorlopig) tegen.

UPDATE: Mbaye Leye heeft geen al te zware blessure.

"Ik heb net gehoord in de kleedkamer dat Mbaye Leye mogelijk zijn kuitbeen heeft gebroken", kwam Francky Dury vertellen op de persconferentie. "Het was dus geen leuke avond voor ons."

In de catacomben gaf hij het al mee aan zijn confrater Michel Preud'homme dat Leye zich zwaar zou hebben geblesseerd, toen hij bij een voorzet in de 50e minuut onder de boarding naast en achter de goal terecht kwam.

Een gevaarlijke boarding

"Dat is een gevaarlijke boarding", wist ook Michel Preud'homme meteen de ernst van de zaak in te schatten. Meer duidelijkheid moet komen in de komende uren: Leye is ondertussen al afgevoerd naar het ziekenhuis in Waregem, waar foto's zullen worden genomen van de kuit.

Een blessure bij Leye zou een slag in het gezicht zijn van Zulte Waregem. Essevee kan het zich niet veroorloven om de absolute sterkhouder voor maanden te moeten missen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties