Messoudi neemt Raja onder de loep: "In België doen we mee in play-off 1"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties
Messoudi neemt Raja onder de loep: "In België doen we mee in play-off 1"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mohamed Messoudi trok de Belgische deur na vorig seizoen achter zich dicht en koos voor een exotisch avontuur. Alhoewel, de middenvelder trok zijn roots achterna en zette zijn krabbel onder een contract bij Raja Casablanca. Hoe gaat het met hem?

Raja Casablanca. De gemiddelde Europese voetbalfan heeft wel al eens van de club gehoord, maar L'Kadhra is op het Afrikaanse continent een waar fenomeen. 

De club strijdt niet enkel jaarlijks om de Marokkaanse titel, maar is er ook telkenmale bij als de Afrikaanse Champions League de laatste rechte lijn inzet. Met andere woorden: Mohamed Messoudi speelt bij een absolute topclub.

De goede bekercampagne heeft Raja Casablanca punten gekost in de competitie

Mohamed Messoudi

"Al doen we het dit seizoen niet heel goed in de Marokkaanse competitie", verklaart Messoudi de elfde plaats van zijn ploeg. "Ruud Krol is ondertussen al ontslagen, maar ook onder de nieuwe coach (drie op twaalf, nvdr.) loopt het niet al te vlot."

"We hebben het met een halve finale enorm goed gedaan in de Marokkaanse beker. Maar jammer genoeg heeft die campagne ons punten gekost in de competitie."

Play-off 1

Messoudi zelf is geen titularis, maar krijgt wel minuten in het merendeel van de wedstrijden. "Het niveau is hier dan ook hoog. Een vergelijking maken met België is moeilijk, maar ik denk dat Raja zich zou plaatsen voor play-off 1."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties