Zo reageert Lukaku na het bereiken van fantastische mijlpaal

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Zo reageert Lukaku na het bereiken van fantastische mijlpaal
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku scoorde maandagavond zijn 50e doelpunt in 100 wedstrijden voor Everton. Een ronduit geweldige statistiek en iets waar iedere spits van droomt. Na het bereiken van die knappe mijlpaal reageerde onze landgenoot trots.

“Ik ben erg trots met het bereiken van deze mijlpaal”, aldus Lukaku na de wedstrijd tegen Crystal Palace. “Maar… Als voetballer wil je wedstrijden winnen. En in dat opzicht ben ik toch een beetje teleurgesteld dat mijn goal niet de drie punten opleverde.”

“We blijven achter met het gevoel dat we de drie punten hadden moeten pakken. We creëerden genoeg kansen, maar hadden het geluk niet aan onze zijde”, aldus Lukaku, die zelf twee keer het doelhout trof.

Allerbeste periode

Coach Roberto Martinez besprak de mijlpaal van Lukaku dan toch net iets uitgebreider. “50 goals in 100 matchen, dat is ongelofelijk”, aldus de Spaanse trainer. “Romelu is en speciale voetballer met een uitzonderlijk talent. Dit kalenderjaar zit hij aan 26 goals: indrukwekkend.”

“Romelu zit misschien wel in de allerbeste periode van zijn nog prille carrière. Het is mooi om te zien hoe hij ervan geniet als hij op het veld staat. Zijn focus is altijd goed en hij duikt steeds op de goede plaatsen op om kansen te creëren. Ja, Romelu heeft een grote verantwoordelijkheid in ons team”, besloot Martinez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties