Reactie Bekerspecialist Maes tevreden: "De halve finale is binnen"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 5 reacties
Bekerspecialist Maes tevreden: "De halve finale is binnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een moeilijke periode in de competitie wist KRC Genk zich wel te plaatsen voor de halve finale van de Beker van België. Peter Maes was dan ook bijzonder tevreden.

"De halve finale is binnen en dat is het allerbelangrijkste", opende de Genkse coach die Igor de Camargo op de bank hield en Kebano centraal voorin posteerde. "Kebano heeft die rol perfect vervuld. In het begin was het nog wel even zoeken naar de juiste looplijnen, maar die 2 goals zullen hem zeker deugd doen."

Het was nog 5 minuten bibberen

Peter Maes

"Het was een wedstrijd waarin er niet overdreven veel doelkansen waren. Ik vond dat wij goede combinaties brachten voor we die eerste goal scoorden. We mochten met 2-0 gaan rusten en in de tweede helft hebben we gecontroleerd vanuit de organisatie."

Toch was het nog even heel spannend voor Peter Maes en zijn troepen toen Moeskroen enkele minuten voor affluiten de aansluitingstreffer scoorde. "Die laatste 5 minuten was het inderdaad nog bibberen. Dat heeft te maken met te veel afval in het spel en dat we het spel niet meer naar ons konden toe trekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties