Toptalent Musonda is tevreden met ontslag Mourinho, en dat maakt hij duidelijk op deze manier

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Toptalent Musonda is tevreden met ontslag Mourinho, en dat maakt hij duidelijk op deze manier
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea zette José Mourinho eerder deze week op de keien en dat lijkt toptalent Charly Musonda Junior allesbehalve erg te vinden. Dat viel althans af te leiden uit een bericht op zijn Instagram.

Onder Mourinho moest Musonda niet bepaald op speelminuten rekenen. Onze landgenoot deed het goed bij de beloften van Chelsea, maar The Special One vond het duidelijk nog te vroeg om Musonda voor de leeuwen te gooien bij de grote jongens.

Nieuw tijdperk

Een uitleenbeurt na Nieuwjaar leek in de maak, maar na het ontslag van Mourinho lijkt Musonda te hopen op een nieuwe kans… Via Instagram stuurde hij de volgende boodschap de wereld in: “Het is een nieuw tijdperk bij Chelsea.”

Duidelijke woorden van het toptalent, al verwijderde hij de post niet veel later. Maar natuurlijk circuleren er op het internet meerdere screenshots van het bericht.

Toch uitleenbeurt?

De kans lijkt overigens niet zo groot dat Musonda na het ontslag van Mourinho nu wel meteen een volwaardige kans krijgt bij de A-ploeg.

Chelsea wil hem elders laten rijpen, en zal wellicht niet van gedacht veranderen. Olympique Marseille ronde reeds interesse, maar mogelijk trekt Musonda tijdelijk naar een kleinere club in de Premier League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties