De Franse connectie van Malinwa: “Daarom draait het goed samen”

De Franse connectie van Malinwa: “Daarom draait het goed samen”
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij KV Mechelen is de remonte naar boven misschien wel ingezet. Met dank ook aan een erg sterke Sofiane Hanni de voorbije weken. Het samenspel met goede vriend Nicolas Verdier is soms erg mooi om zien. De twee uitblinkers praten over vriendschap op en naast het veld.

Sofiane Hanni scoorde de voorbije weken geregeld knappe doelpunten en zit ondertussen al aan zeven rozen, met daarbij ook nog een koppel assists. Verdier maakte er al drie in competitie en twee in de Beker van België en is daarmee de meest doeltreffende spits van Malinwa.

“Het klikt bijzonder goed met hem op en naast het veld”, spreekt Sofiane Hanni tegen Voetbalkrant.com woorden van lof uit voor Nicolas Verdier. “We voelen elkaar goed aan en met hem kan ik goed naar voren spelen. Als het goed draait, is dat ook goed voor de rest van de ploeg.”

“We appreciëren elkaar zeker”, pikt Verdier in. “We hadden direct een goede band toen ik hier toekwam. Misschien omdat we dezelfde taal spreken dat zoiets natuurlijk groeit. We warmen ook samen op en staan ook naast het veld dicht bij elkaar.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties