Reactie Bolbat net geen matchwinnaar: "Dit is zuur... We verdienden de drie punten!"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Lokeren
| 10 reacties
Bolbat net geen matchwinnaar: "Dit is zuur... We verdienden de drie punten!"
Foto: © photonews

Serhiy Bolbat had zich woensdagavond tegen RSC Anderlecht tot matchwinnaar kunnen kronen, maar de wedstrijd duurde enkele seconden te lang. Guillaume Gillet kopte de gelijkmaker tegen de touwen en zo moest Sporting Lokeren zich tevreden stellen met één punt.

“Persoonlijk ben ik blij dat ik nog eens kon scoren, maar natuurlijk overheerst de teleurstelling. We verdienden de drie punten. We creëerden zelf veel kansen, terwijl ik me niet één echt grote kans van Anderlecht voor de geest kan halen.”

Moeilijke maanden

“Maar in die allerlaatste minuten gebeurde het dan toch”, sakkerde de Oekraïner. “Maar oké, we moeten door de zure appel heen bijten en vooruitkijken.”

Na een doelpunt begin augustus tegen Charleroi was het eindelijk nog eens raak voor Bolbat. “Het was een moeilijke periode voor mij. Maar dan moet je je best blijven doen en hard blijven werken. En dat is wat ik gedaan heb.”

"Iedereen komt onder druk te staan op Daknam"

Serhiy Bolbat

Maar ondanks enkele moeilijke maanden, voelt de aanvallende middenvelder zich goed in het Waasland. “Als je niet speelt, dan voel je je vanzelfsprekend minder goed in je vel, hé. Als je speelt, dan is dat meteen het tegenovergestelde."

"Bovendien hebben we erg warme fans, en dat helpt toch. Ze zorgen iedere wedstrijd voor een hele goede sfeer. Iedere ploeg die hier op bezoek komt, komt onder druk te staan", besloot de huurling van Shakhtar Donetsk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties