De Camargo mogelijk sleutel in dossier Trossard, Genk en OHL marchanderen

De Camargo mogelijk sleutel in dossier Trossard, Genk en OHL marchanderen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven wil na Nieuwjaar zo snel mogelijk de redding veilig stellen en daarvoor wordt extra budget vrijgemaakt. Een spits en een verdediger zijn de prioriteiten. En voor beide posities zijn er al namen bekend.

Bij Genk wil OHL Igor De Camargo gaan weghalen. Die lijkt niet meer in het systeem van Peter Maes te passen en Genk wil tijdens de wintermercato zelf ook nog een diepe spits aantrekken. 

Schrijvers en De Camargo vs Trossard

Indien Genk wil meewerken aan een transfer van De Camargo kan er misschien gesproken worden over een vervroegde terugkeer van Leandro Trossard. Maar dat dossier ligt vrij moeilijk omdat de creatieve aanvallende middenvelder bij OHL tegenwoordig altijd speelt en die garantie in Genk absoluut niet heeft. Met Siebe Schrijvers als bonus wil Genk OHL echter over de streep trekken.

Trossard zelf zou graag tot het einde van het seizoen in Leuven blijven om dan met een verse lei aan het seizoen bij Genk te beginnen. Op dit moment twijfelen ze in zijn entourage immers of hij monument Buffel of revelatie Bailey uit de ploeg kan spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties