Benteke krijgt 2(!) op 10 na prestatie tegen West Ham

Caroline Tonnelier
| 11 reacties
Benteke krijgt 2(!) op 10 na prestatie tegen West Ham
Foto: © Photonews

Liverpool is niet goed aan het seizoen begonnen. Tegen West Ham United verloren de mannen van Klopp met 2-0. Christian Benteke was nog maar eens de kop van jut.

Bij ESPN kreeg onze landgenoot een beoordeling van 2 op 10. Zwaar gebuisd dus. Hoe het rapport van Benteke eruit zag? In één woord: vernietigend.

"Simpelweg een verschrikkelijke prestatie van een speler van wie je toch mag verwachten dat hij met veel vertrouwen speelt na zijn twee beslissende goals in de kerstperiode. Werd helemaal gedomineerd door James Collins van West Ham, hij won in de hele match amper een luchtduel. Als hij dan toch een kans kreeg, verkwanselde hij die."

"Hij wilde geen enkele verantwoordelijkheid nemen"

"Er wordt veel gezegd dat hij voorzetten nodig heeft, maar dat lijkt weinig zin te hebben als hij niks doet met de ballen die in de zestien komen. Het leek erop dat hij geen enkele verantwoordelijkheid wilde nemen, hij wilde de bal telkens zo snel mogelijk kwijt in plaats van zelf iets te ondernemen of te proberen forceren." 

Benteke was niet de enige die er flink van langs kreeg. Zo kreeg Coutinho een score van 3 op 10 en waren verschillende ploegmaats met 4 op 10 eveneens gebuisd. Een betere beurt maakte Mignolet, die met 7 op 10 een van de uitblinkers was bij The Reds. "De beste Liverpool-speler van de namiddag", zo klonk het. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties