Haroun komt terug op de 'Pipo met 300 matchen PL-ervaring': "Soms gaat het echt fout, ik weet waarover ik spreek"

Redactie
| 5 reacties
Haroun komt terug op de 'Pipo met 300 matchen PL-ervaring': "Soms gaat het echt fout, ik weet waarover ik spreek"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was een van de markantste beelden uit 2015. Fred Vanderbiest die in de catacomben van Jan Breydel ziedend reageerde op Faris Haroun. In zijn nieuwjaarstoespraak kwam de aanvoerder van Cercle Brugge nog eens terug op het voorval.

In het competitieduel tegen Lierse SK slikte de Vereniging nog een late 2-2-gelijkmaker. "Hij heeft verdorie 300 matchen ervaring in de Premier League. Hij had die bal buiten moeten trappen, pipo!", reageerde een woeste Vanderbiest. (lees meer)

We geven eerlijk toe dat het niet altijd loopt zoals we hoopten en droomden

"We geven eerlijk toe dat het niet altijd loopt zoals we hoopten en droomden", blikt Haroun terug op de eerste seizoenshelft. "Soms gaat het zelfs echt fout, ik weet waarover ik spreek. En net zoals de fans voelen wij ons dan na de match zeer ongelukkig en zouden we onszelf wel voor de kop willen slaan."

Op stage naar Cyprus

Van 6 tot 13 januari willen Haroun en zijn maats onder de Cypriotische zon de basis leggen voor de spannende titelstrijd in de Proximus League.

"Wij willen winnen, veel winnen. De zuiderse stage zal daartoe bijdragen, iedereen kijkt ernaar uit. Het is onze droom en die van de fans dat we snel terug in de hoogste afdeling kunnen spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties