Dubbel goed nieuws voor Leuven: "Volgens zijn manager komt Poletanovic wel naar OHL"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Spanje
| 4 reacties
Dubbel goed nieuws voor Leuven: "Volgens zijn manager komt Poletanovic wel naar OHL"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OHL kreeg vandaag te maken met heel wat transferperikelen. Trossard leek weinig zin te hebben in de voortzetting van zijn uitleenbeurt en ook Poletanovic vertrok dan toch met Gent op stage. Trossard bleef intussen en ook over Poletanovic is het laatste woord nog niet gezegd.

Er was immers al een akkoord tussen de clubs onderling, en OHL kondigde de transfer zelfs al aan op de clubwebsite. Nu blijkt dat de speler zelf nog twijfelt. Poletanovic reisde dus met AA Gent af naar het stagecomplex waar ook OHL verblijft.

Morgen spreken we met Marko en Michel Louwagie

-Luc Denteneer

Poletanovic bevestigde daarnet nog via de Gentse persverantwoordelijke dat hij er momenteel weinig voor voelt om naar OHL te trekken. Volgens Sportief Directeur Luc Denteneer is een overgang echter helemaal niet uitgesloten.

"Morgen gaan we met Michel Louwagie en Marko Poletanovic rond de tafel zitten", geeft Denteneer, die de twijfels van Poletanovic begrijpt, aan. "Je moet weten dat wij nog geen kans gekregen hebben om met de speler te praten."

De speler moet willen, hé

-Luc Denteneer

"Hij kent de club en de coach niet. Verder moet je jezelf eens in de plaats van die speler zetten. Hij kwam aan bij een top-vijf club die dan nog eens kampioen speelt. Nu ligt een voorstel op tafel waarbij hij tegen de degradatie moet vechten."

Morgen zal Poletanovic dus overtuigd moeten worden. "Wij zijn overtuigd van de kwaliteiten van Marco en zijn manager is ervan overtuigd dat hij naar ons komt. Ik heb hem vandaag nog gesproken. Maar de speler moet willen, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties