Dit is de echte reden achter de terugkeer naar Manchester van Adnan Januzaj

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Dit is de echte reden achter de terugkeer naar Manchester van Adnan Januzaj
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eerder deze week raakte bekend dat Adnan Januzaj per direct terugkeert naar zijn moederclub Manchester United. “Omdat Louis van Gaal een creatieve kwaliteitsinjectie wilde”, klonk het. Maar er blijkt wel meer aan de hand…

  • Januzaj wilde per se terug naar Manchester United
  • Het was dus niet Louis van Gaal die aandrong op een terugkeer
  • Borussia Dortmund is teleurgesteld in het jonge talent

Geen bevredigende uitleenbeurt

Zo waren ze bij Borussia Dortmund allesbehalve rouwig om het verlies van Januzaj. Onze landgenoot kon tijdens zijn verblijf in Duitsland allesbehalve imponeren en daarom stond Dortmund niet weigerachtig tegenover een vertrek van het jonge talent.

Meer zelfs: Dortmund is teleurgesteld in Adnan Januzaj. “De uitleenbeurt was zowel voor ons als Adnan niet helemaal bevredigend”, aldus sportief directeur Michael Zorc. “Daarom gingen we akkoord met zijn wens om terug te keren naar Manchester.”

Het woord is aan jou, Adnan

Het is dus maar de vraag of onze landgenoot straks meteen vaak aan spelen zal komen bij Manchester United. Het lijkt er namelijk eerder op dat Januzaj per se terug wilde naar Engeland, in plaats van Gaal die aandrong op zijn terugkeer…

Bovendien sprak de Nederlandse oefenmeester in het begin van het seizoen al meermaals zijn twijfels uit over de voormalige jeugdspeler van RSC Anderlecht. De bal ligt nu dan ook volledig in het kamp van Januzaj.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties