"Ik was enorm geschrokken toen ik de woorden van Hasi hoorde"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 20 reacties
"Ik was enorm geschrokken toen ik de woorden van Hasi hoorde"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende wilde tijdens deze wintermercato maar wat graag zaakjes doen met RSC Anderlecht. Maar daar denken ze in Brussel toch wel even anders over… Een verrassing voor KVO-voorzitter Marc Coucke.

Anderlecht-trainer Besnik Hasi liet zich onlangs ontvallen dat hij Oostende niet nog meer wilde versterken door spelers als Andy Kawaya en Ibrahima Conte naar de Kust te laten vertrekken. Een verwijzing naar onder meer Canesin, Lukaku en Cyriac, die in het verleden met succes de overstap maakten.

“Ik was enorm geschrokken toen ik dat hoorde”, aldus Coucke in een gesprek met Het Laatste Nieuws. “Hadden we op de tiende plaats gestaan, dan trainde Kawaya hier al lang mee. Dat ze ons als concurrent zien, is voor mij een schok en een compliment tegelijk.”

"Hopelijk kunnen we nog veel dingen samen doen"

Marc Coucke

“Hopelijk kunnen we nog veel dingen samen doen, maar ik zou niet zo gereageerd hebben”, zegt Coucke over de woorden van Hasi. “Op een hoog niveau is het immers goed om samen te werken. Dat is toch zo in het bedrijfsleven, maar blijkbaar is dat moeilijk in het Belgisch voetbal.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties