Reactie Essevee beseft: "Heel slecht", "Mix van arrogantie en nonchalance", ...

Essevee beseft: "Heel slecht", "Mix van arrogantie en nonchalance", ...
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De ontgoocheling was groot bij de troepen van Francky Dury. Al hadden ze het natuurlijk wel over zichzelf afgeroepen door in de tweede helft niet meer te voetballen. Zo lieten ze 10 Genkenaars opnieuw in de match komen, met desastreuze gevolgen in de slotfase.

"We vonden geen oplossingen met 11 tegen 10. De laatste pass kwam niet aan, het was dan ook dubbel zuur dat we op het einde van de match dan zelf nog een doelpunt slikken", opende Sammy Bossut de debatten.

"We moeten dringend gaan leren uit de fouten die we maken. Het tweede doelpunt was mooi, maar we slikken er toch nog steeds veel", besefte de goalie.

Echt geen verklaring voor -

Steve De Ridder sprong bij: "We hebben geen excuus. We pakken opnieuw een goal in de omschakeling, dat is al niet de eerste keer meer dit seizoen. Er zat ook wat nonchalance en arrogantie in ons spel. Dat ziet niemand graag, zeker de coach niet."

Die coach was inderdaad niet gelukkig: "We hebben twee keer onze intenties verloochend. Ik heb hier echt geen verklaring voor. We hebben alles gedaan wat we aan de rust hadden afgesproken om zeker niet te doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties