Sinds Zidane coach is ... maakte Real er 10 in 180 minuten

Caroline Tonnelier
| 15 reacties
Sinds Zidane coach is ... maakte Real er 10 in 180 minuten
Foto: photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In december nam Gary Neville het roer over van Nuno Espirito Santo. Veel plezier beleefde hij nog niet aan zijn opdracht als coach van Valencia.

Real Madrid - Gijon 5-1

Na de 5-0 vorige week tegen Deportivo La Coruna was het afwachten wat de troepen van Zinedine Zidane zouden laten zien tegen Gijon. En opnieuw was het een ware demonstratie.

Het Zidane-effect? Alle spitsen waren opnieuw goed bij schot en zo kwamen ze net als vorige week tot forfaitcijfers. Gijon kon de eer wel nog redden, meer verder kwamen ze niet.

Valencia - Rayo Vallecano 2-2

In de competitie wacht Neville nog altijd op zijn eerste overwinning. Op papier moest dat tegen Rayo Vallecano toch eens gaan lukken. In de realiteit draaide het alweer anders uit. 

Valencia kwam twee keer op achterstand. Jozabed en Diego Llorente waren daarvoor verantwoordelijk. Uiteindelijk moest de thuisploeg dus tevreden zijn met een punt. 

Negredo zorgde voor de 1-1 en in de slotfase lag Bakkali aan de basis van de 2-2. De jonge Belg was pas ingevallen toen hij een assist afleverde voor Paco Alcacer. De Spaanse international zag eerder ook al een doelpunt onterecht afgekeurd worden wegens buitenspel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties