Reactie Moses Simon is helemaal terug: "Waar was ik naartoe?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Luik
| 6 reacties
Moses Simon is helemaal terug: "Waar was ik naartoe?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moses Simon dartelde opnieuw als vanouds over en voorbij de Luikse verdedigers. Hij was belangrijk bij de openingsgoal van Depoitre en speelde vooral in de tweede helft op een heel hoog niveau. Hij straalde achteraf in de mixed zone.

"Dat ik terug ben? Waar was ik naartoe, misschien", lachte de Nigeriaanse aanvaller de tanden bloot. "Ik zou zeggen dat ik op de terugweg ben. Als heel het team zó gemotiveerd is, helpt dat. De honger is er. Ik was vooraf al 90% zeker dat we zouden winnen."

Vooraf al 90% zeker dat we zouden winnen

-Moses Simon

Pas na de rust maakte Gent het verschil. "Die tweede helft was fantastisch voor ons. We hebben de defensie van Standard echt gebroken met onze acties." Het blijft opvallend. Simon is, net als vorig jaar, na de winterstage in topvorm.

"Of ik wat vaker naar Spanje moet trekken? Ik ga niet ontkennen dat het trainingskamp me geholpen heeft, maar ik kan nog beter." Ook ploegmaat Lasse Nielsen zag dat Simon opnieuw in goede doen is.

Ik denk dat die rechtsachter zichzelf nog altijd uit de knoop aan het halen is

-Lasse Nielsen

"Het is de oude Simon die we terugzien", aldus de centrale verdediger van Gent. "Als hij in deze vorm steekt, maakt het niet uit wie je op hem laat verdedigen. Ik denk dat die rechtsachter zichzelf nog altijd uit de knoop aan het halen is", gaf hij nog mee met een knipoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties