Vanden Borre reageert voor het eerst sinds uitspraken: "Ik heb slechts met één iemand in de kleedkamer problemen"

Redactie
| 168 reacties
Vanden Borre reageert voor het eerst sinds uitspraken: "Ik heb slechts met één iemand in de kleedkamer problemen"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Herman Van Holsbeeck zette gisteren de deur open voor een terugkeer van Anthony Vanden Borre. Ook de flankverdediger zelf wil graag opnieuw aansluiten bij RSC Anderlecht. "Voor mij is alles vergeten."

In augustus jongstleden dropte Anthony Vanden Borre een bommetje op RSC Anderlecht door te verkondigen dat de paars-witte kleedkamer vol jeanetten zit. "Ik had een andere uitdrukking moeten gebruiken."

"Maar ik vraag me ook af wat er zou gebeurd zijn als ik zo'n liedje (zoals Benito Raman, nvdr.) had gezongen", vertelt de verstoteling in Sport/Voetbalmagazine. "Ik bedoelde met mijn uitspraken gewoon dat er niemand verantwoordelijkheid nam in de vestiaire."

Vanden Borre is echter bereid om zijn excuses aan te bieden. "Voor mij is alles vergeten. Ik ben bereid om de stap te zetten, maar dat moet van twee kanten komen. Of ik schrik heb voor de reactie van de kleedkamer? Ik heb slechts met één iemand problemen."

"Ik ben Anderlecht en Herman Van Holsbeeck nog steeds dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen. Maar dankzij mij en nog een drietal andere spelers pakten we in 2014 de titel. En dat heeft de club ook vijftien miljoen euro opgebracht."

Ik ben nog steeds een kind van de club

Anthony Vanden Borre

Eén ding is zeker: de fans vragen al maanden om de terugkeer van VDB. "Ik ben nog steeds een kind van de club. Dagelijks wandel ik door de straten van Brussel en word ik aangemoedigd door fans. Ik heb goesting om opnieuw te voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties