Hasi moest er een spiekbriefje bijhalen: indrukwekkende lijst geblesseerden

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 25 reacties
Hasi moest er een spiekbriefje bijhalen: indrukwekkende lijst geblesseerden
Foto: © photonews

Anderlecht gaat serieus gehandicapt richting wedstrijd tegen STVV. Toen de traditionele vraag kwam wie er geblesseerd was, moest Besnik Hasi er zelfs een spiekbriefje bijnemen, want de lijst was lang. Te lang...

Ibrahima Conte (buikspieren), Leander Dendoncker (heupbuiger), Fabrice N'Sakala (heupbuiger), Andy Najar (patellapees) en Matias Suarez (ook patellapees) maken allemaal de verplaatsing naar Stayen niet mee. Vooral het geval Najar is vrij ambetant, want Hasi is zo verplicht om Rafael Galhardo, die nog geen wedstrijd speelde, te laten starten.

Daarnaast waren er nog een heleboel jongens met kwaaltjes. Youri Tielemans was deze week ziek, maar trainde vandaag alweer. Michaël Heylen had ook last van de patellapees, maar kon vandaag meetrainen. Dodi Lukebakio had dan weer te lang ijs tegen zijn voet gehouden en had daardoor last, maar kon alweer trainen.

Djuricic meteen aan aftrap?

Olivier Deschacht had pijn aan de buikspieren, maar komt wel in actie vrijdag. Ezekiel is wel hersteld en trainde de hele week mee. Maar het hoeft niet gezegd dat Hasi problemen heeft. Mogelijk komt Filip Djuricic meteen aan de aftrap tegen STVV.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties