Reactie Karelis groeit bij Genk: "Ik voel dat ik beter word"

Robby Morren
Robby Morren
| 15 reacties
Karelis groeit bij Genk: "Ik voel dat ik beter word"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nikos Karelis voelt zich week na week beter in zijn sas bij KRC Genk. Zaterdagavond zorgde hij voor constante dreiging, trof hij 2 keer raak en trapte hij op de paal.

Vooral zijn eerste goal was een beauty van formaat. Een halve omhaal die via de paal binnen ging. "Ik kan me niet herinneren dat ik in Griekenland veel doelpunten op die manier scoorde", lachte hij. "Op training lukken ze wel regelmatig."

En opnieuw hamert Karelis erop dat hij efficiënter moet worden, zelfs na 2 goals. "Ik moet mijn afwerking nog verbeteren voor de volgende wedstrijden. Ik ben vooral blij dat we de 3 punten pakten, ik ben gelukkig voor het ganse team want dit was een collectieve prestatie."

Ik moet mijn afwerking nog verbeteren

Nikos Karelis

"Ik voel dat ik beter word. De coach en mijn ploegmaats helpen me veel. Ik hou wel van voetballen op een hoog tempo, een snelle balcirculatie. We voelen allemaal dat de automatismen in ons team groeien."

De concurrenten lieten punten liggen en zo verstevigde Genk zijn positie in de top zes. "We hebben nu een voorsprong op de andere teams, dat is mooi. Maar er zijn nog 4 matchen te gaan. Ons doel is duidelijk: wij moeten in play-off 1 geraken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties