Pakte Jelle Vossen bewust een vijfde gele kaart? Michel Preud'homme legt uit

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 22 reacties
Pakte Jelle Vossen bewust een vijfde gele kaart? Michel Preud'homme legt uit
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Vossen pakte een weekje geleden zijn vijfde gele kaart en mist zo de wedstrijd tegen KVC Westerlo. De Eigenbilzenaar nam bewust een dagje verlof om zeker te kunnen spelen in de Cristal Arena. Al probeert Michel Preud'homme dat te ontkennen.

Nog eventjes terug naar afgelopen zondag, in de slotfase van de wedstrijd tussen KV Oostende en Club Brugge. Jelle Vossen kreeg een gele kaart wegens spelbederf en is zo geelgeschorst voor de partij van morgen.

"Maar we hadden dat niet op voorhand besproken", probeert Michel Preud'homme de situatie uit te leggen. "Ik zag dat de verdediging uit positie stond en probeerde mijn jongens te waarschuwen. Jelle reageerde door de bal een tikje te geven."

Ik denk dat Jelle Vossen graag wil spelen bij KRC Genk

Michel Preud'homme

We proberen het even op een andere manier. Want eerlijk, het is toch mooi meegenomen dat Vossen er niet bij zal zijn in een thuiswedstrijd tegen KVC Westerlo en wel een weekje later in Limburg.

"Ik denk dat Vossen ook graag wil spelen tegen KRC Genk", knipoogt de Luikenaar. "Maar het was niet mijn bedoeling. Het reglement is overigens veranderd. De kaarten vallen weg bij de start van de play-offs, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties