Coucke kan het niet laten en deelt prikje uit: “Ik denk dat Hein nu wel de scheids heeft die hij wil”

Timothy Collard
Timothy Collard
| 34 reacties
Coucke kan het niet laten en deelt prikje uit: “Ik denk dat Hein nu wel de scheids heeft die hij wil”
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de rust van KV Oostende-KAA Gent stond de thuisploeg 3-2 voor. Voorzitter Marc Coucke was daar best tevreden mee, al kon hij het toch niet laten om een prikje uit te delen aan Hein Vanhaezebrouck.

“Ik denk dat Hein nu wel de scheidsrechter heeft die hij wil”, luidde de boodschap die Coucke tijdens de wedstrijd via Twitter de wereld instuurde. Een boodschap die toch om een beetje meer uitleg vroeg, en daarom kwam de voorzitter van KVO wat uitleg verschaffen voor de camera’s van Play Sports.

“Hier en daar zat er toch een smetje op de eerste helft”, aldus Coucke. “Je moet Hein niet leren hoe het spel in elkaar zit, hé. Hij speelt een internationale match, maar steekt de schuld op de Belgische scheidsrechter. Iedereen leest dat en zo kan je mensen beïnvloeden.”

"Ik denk dat Hein nu wel content is"

Marc Coucke

“Vandaag mag Hein niet klagen, denk ik” ging de KVO-voorzitter verder. “Als je met de rust 3-2 voor staat tegen Gent, dan mag je eigenlijk niet klagen. Maar met 4-1 (doelt op de penaltyfase met Musona, nvdr.) hadden we écht op ons gemak geweest.”

Coucke zag nog fases waarbij het Oostende niet bepaald meezat. “Vandendriessche kreeg na een kwartier spelen, bij zijn eerste fout, meteen geel. Op die manier worden wij een beetje verlamd, hé. Ik denk dat Hein nu wel content is met de ref”, knipoogde de sterke man van Oostende nog tot slot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties