Voormalige voorzitter Wauters geeft strijd tegen zijn ex-club Antwerp niet op

Timothy Collard
Timothy Collard
| 57 reacties
Voormalige voorzitter Wauters geeft strijd tegen zijn ex-club Antwerp niet op
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In principe zou er gisteren (donderdag, nvdr.) meer duidelijkheid komen rond de subsidie die de stad Antwerp aan Royal Antwerp FC wil geven. Ex-voorzitter Eddy Wauters legde bewarend beslag op de geldsom, maar de zaak werd uitgesteld.

De reden is simpel: Wauters’ broer is overleden en daarom vroeg de voormalige voorzitter van The Great Old om de zaak naar komende dinsdag uit te stellen. Pas dan zullen de advocaten van beide partijen hun argumenten uit de doeken kunnen doen. Dat meldt Gazet van Antwerpen.

Het is voor Antwerp dan ook nog even in spanning afwachten of het zijn subsidie van de stad Antwerpen – een geldsom van 900.000 euro – wel effectief zal krijgen. Wauters eist nog 5,2 miljoen euro van zijn ex-club en liet bewarend beslag leggen op de subsidie die de club zou krijgen.

"Ze zeggen daar altijd dat er geen geld is, maar ik wil dat van mij terug"

Eddy Wauters

“Ze zeggen daar altijd dat er geen geld is, maar ik wil dat van mij wel terug”, zei Wauters vorige week nog in de krant. “Om te beletten dat de club straks tegen mij vertelt dat er geen geld is om mij terug te betalen, wil ik een veiligheid inbouwen voor mezelf.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties