Reactie Westerlo in héél erg vieze papieren: "Dat betekende onze dood"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Lokeren
| 4 reacties
Westerlo in héél erg vieze papieren: "Dat betekende onze dood"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KVC Westerlo zit in héél erg vieze papieren. De ploeg uit de stille Kempen ging met 2-1 onderuit op het veld van Sporting Lokeren en staat – mede door de verrassende zege van Moeskroen – nu moederziel alleen laatste.

“De ontgoocheling is heel erg groot”, aldus Jens Cools na de match. “We moesten quasi onmiddellijk achtervolgen na die vroege goal. Dat was geen goed begin van de match. We hebben nochtans goed teruggevochten en kunnen scoren, maar de stilstaande fases van Lokeren betekenden onze dood.”

Tot twee maal toe liet Westerlo zich ringeloren na een stilstaande fase van Ayanda Patosi. “De coach had het op voorhand nochtans aangegeven dat die corners en vrije trappen wel eens de doorslag zouden kunnen geven. En kijk…”

"Ook het resultaat van Moeskroen viel nog eens tegen"

Jens Cools

Dat Moeskroen kon stunten tegen Anderlecht maakt het allemaal nog wat erger voor De Kemphanen. “Enkele jongens checkten onmiddellijk de andere resultaten en dan zagen we dat ook het resultaat van Moeskroen nog eens tegenviel.” (zucht)

“Onze opdracht is simpel: we moeten volgende week winnen van Waasland-Beveren. Het wordt absoluut geen makkelijke opdracht, want Beveren kan vrijuit voetballen omdat ze al gered zijn. We moeten ons opladen en vol aan de bak”, besloot Cools.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa League Play-offs - Finale

Nieuwste reacties