Hilarisch! Gent-fan valt in slaap en mist eerste 87(!) minuten van Wolfsburg-Gent: "Ik hoopte op verlengingen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Wolfsburg
| 20 reacties
Hilarisch! Gent-fan valt in slaap en mist eerste 87(!) minuten van Wolfsburg-Gent: "Ik hoopte op verlengingen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zal je maar overkomen. Dan maak je de lange busrit richting Wolfsburg en een overnachting in Hannover mee om je team in de achtste finales van de Champions League aan te moedigen en... val je in slaap.

Het overkwam gisteren een jonge Buffalo. Hij vertrok bij z'n vrienden om, zonder te waarschuwen, nog snel wat geld uit de muur te halen, maar werd daarna niet meer gezien. "Ik was in slaap gevallen tegen de bankautomaat", luidde de uitleg van de fan. Wellicht door de combinatie van een vermoeiende busrit én enkele liters bier.

Waar is iedereen?

-Slapende Buffalo

"Een dame die in de bank werkte, kwam me wakker maken. 'Waarom ben je hier aan het slapen?', vroeg ze. Ik stamelde: 'Neen, niet slapen, ik wil voetbal zien. Waar is iedereen?' Toen zei ze dat de hele groep al twee uur weg was."

De supporter maakte deel uit van de groep op de foto.

Hij sprak op straat enkele agenten aan en die deden de leuze: 'Die Polizei, dein Freund' alle eer aan. "Ze hebben me aan het stadion afgezet en ik kwam binnen bij minuut 87. Toen hoopte ik écht dat er nog verlengingen gingen aankomen."

Ticket van vriend op zak

Zijn verhaal kon echter nog wat erger afgelopen zijn. De supporter had immers niet enkel zijn kaart, maar ook die van een vriend bij zich. Met de hulp van Buffalo-mascotte Benjamin Bundervoet geraakte hij alvast het stadion in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties