Vertrekken Preud'homme en Meunier binnenkort bij Club Brugge? Mannaert geeft antwoorden

Timothy Collard
Timothy Collard
| 13 reacties
Vertrekken Preud'homme en Meunier binnenkort bij Club Brugge? Mannaert geeft antwoorden
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er was de voorbije weken en maanden af en toe onduidelijkheid omtrent de toekomst van Michel Preud’homme. Volgens sommige bronnen zou de oefenmeester van Club Brugge toe zijn aan een nieuwe uitdaging, volgens anderen zou hij willen blijven bij blauw-zwart.

Club-manager Vincent Mannaert kwam zondag in De Zevende Dag even terug op de geruchten rond een mogelijk vertrek van MPH. “Alleen Michel kent het antwoord op die vraag. Maar ik kan zeggen dat we daar nog niet met hem over hebben gesproken.”

“Hij is een vakman, een gedreven iemand, een toptrainer. Maar je moet natuurlijk altijd rekening houden met het vertrek van iemand die het goed doet. Net als bij spelers, is dat ook bij een coach het geval”, aldus Mannaert.

"Meunier had vorig jaar al weg moeten zijn"

Vincent Mannaert

Thomas Meunier vertrekt dan weer zo goed als zeker. “Hij had eigenlijk vorig seizoen al weg kunnen zijn. Mocht hij zich niet geblesseerd hebben bij de Rode Duivels, dan was hij vertrokken. De kans dat hij na het seizoen vertrekt, is dan ook zeer groot.”

“Thomas is bezig aan zijn vijfde seizoen in Brugse loondienst en toont al jaren dat zijn niveau hoger is dan dat van de Jupiler Pro League. Hij verdient een transfer. Als er een club passeert en akkoord is met onze voorwaarden, dan vertrekt Meunier”, besloot Mannaert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties