Britse topanalisten zijn (nog steeds) zwaar onder de indruk van Dembele en vergelijken hem met de allergrootsten

Timothy Collard
Timothy Collard
| 36 reacties
Britse topanalisten zijn (nog steeds) zwaar onder de indruk van Dembele en vergelijken hem met de allergrootsten

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mousa Dembele speelt inmiddels al jaren in de Premier League, maar toch zijn heel wat Britse analisten nog steeds zwaar onder de indruk van onze landgenoot. Topanalisten Jamie Carragher en Jamie Redknapp haalden na de match Liverpool-Tottenham de loftrompet boven voor Dembele.

"Hij is een monster", stak Redknapp van wal op Sky Sports. "Ik zag nooit eerder een speler die zoveel mensen kan afhouden als hij aan de bal is. Niet één, maar soms twee of zelfs drie spelers. Mannen die in duel gaan met Dembele lijken soms weer jongetjes... Pochettino heeft heel goed werk geleverd met hem."

En ook Carragher had niets dan lof voor de Rode Duivel. "Ik heb zijn statistieken even opgezocht en hij scoorde amper 6 goals in 110 wedstrijden. Dat is voor een speler die zo goed is aan de bal te weinig. Maar... we kijken op een verkeerde manier naar Dembele."

"Je kan hem vergelijken met Roy Keane (ex-Manchester United), Emmanuel Petit (ex-Arsenal) en Patrick Vieira (ex-Arsenal): sterke middenvelders, die spelers passeerden en wedstrijden controleerden."

"Dembele kan nóg beter"

Jamie Redknapp

Redknapp pikte nog een keertje in, opnieuw met mooie woorden voor Dembele. "Pochettino bracht hem al naar een hoger niveau. Maar volgens mij kan Dembele nóg beter." Bekijk de volledige lofzang en interessante analyse in onderstaande video:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties