Oosterzonen rekent zich nog niet rijk: "Eens Beerschot-Wilrijk wakker schiet, kan er nog veel gebeuren"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 5 reacties
Oosterzonen rekent zich nog niet rijk: "Eens Beerschot-Wilrijk wakker schiet, kan er nog veel gebeuren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met nog vijf matchdagen te gaan spelen Beerschot-Wilrijk en Oosterzonen zaterdag een belangrijk onderling duel richting de titel in Derde B. Hoewel de kloof momenteel vier punten bedraagt, beseffen de Kempenaars dat de buit nog niet binnen is.

Bij Oosterzonen werd eerder deze week met een gemengd gevoel gereageerd op de zevende nederlaag van Beerschot-Wilrijk tegen FC Luik. "We moeten nu niet te hoog van de toren blazen", vertelt doelman Bart Deelkens (37) in gesprek met Voetbalkrant.com. "Het is nog lang niet gedaan."

"Ik hoorde dat Beerschot-Wilrijk woensdag onterecht verloor. Ze zullen dus geprikkeld zijn. En eens Beerschot-Wilrijk wakker schiet, kan er nog héél veel gebeuren. Daar blijf ik bij."

Tienduizend fans op het Kiel... Ga er maar spelen

Bart Deelkens

Toch mag de club uit Westerlo fier zijn op het afgelegde parcours. Want terwijl Beerschot-Wilrijk gebombardeerd werd tot dé titelfavoriet, prijkt Oosterzonen toch maar mooi bovenaan. "We blijven daar zéér rustig onder, omdat we beseffen dat de eerste twee promoveren."

"Die eerste plek geeft natuurlijk een enorm goed gevoel. Er zit veel talent in onze groep die altijd vrijuit speelt. Dat zullen we ook zaterdag proberen doen. Ik verwacht een loodzware opdracht op het Kiel. Tienduizend fans... Ga er maar spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties