Met deze uitspraken sluit van Gaal de komst van één van de grootsten ter wereld uit

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Met deze uitspraken sluit van Gaal de komst van één van de grootsten ter wereld uit

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Louis van Gaal heeft duidelijk laten verstaan dat hij niet bepaald staat te springen om binnenkort een forse dertiger naar Manchester United te halen. De Nederlandse oefenmeester zal - als hij op Old Trafford blijft - ook in de toekomst de kaart van de jeugd blijven trekken.

Dit seizoen moest van Gaal noodgedwongen al heel wat jongeren voor de leeuwen gooien. United kampte met een pak blessures en op die manier maakte de wereld kennis met piepjonge paradepaardjes zoals Marcus Rashford.

Een koers die van Gaal duidelijk wil blijven varen. “Toen ik hier tekende, telden we zes of zeven spelers ouder dan 33 jaar. Ondertussen zijn zij vervangen en beschikken we over een veel jongere ploeg”, aldus de Nederlander in een gesprek met The Guardian.

"Op zoek naar jongere spelers met creativiteit"

Louis van Gaal

“We zijn op zoek naar jongere spelers met creativiteit voor de aanval en snelle spelers zijn altijd welkom”, besloot van Gaal. En op die manier sluit de ervaren coach ook meteen de komst van Zlatan Ibrahimovic (34) – de voorbije weken in verband gebracht met United – uit. Of zou van Gaal voor Ibracadabra toch een uitzondering maken?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties