Reactie "We hebben ons belachelijk gemaakt"

"We hebben ons belachelijk gemaakt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem verloor met 5-0 bij Club Brugge. En dus was de stemming in Jan Breydel allerminst positief te noemen bij de bezoekende spelers. Ook Steve De Ridder was zwaar teleurgesteld.

"Elke keer opnieuw moeten we ons mentaal sterk tonen om van een achterstand terug te komen. Dat zat er in Oostende nog in, maar vandaag lukte het echt niet. Op een bepaald moment stonden we op het middenveld met 2 tegen 5 te spelen, dit was pijnlijk", aldus Steve De Ridder.

"Het was collectief heel slecht. De verdediging is niet de enige schuldige, we hebben collectief gefaald. Dit was een pijnlijke nederlaag en we hebben ons simpelweg belachelijk gemaakt. We waren nochtans echt niet slecht bezig in play-off 1, maar nu staan we opnieuw met de voetjes op de grond."

Club Brugge was zich aan het amuseren -

Steve De Ridder

Voor spelers en fans een enerverende avond: "Dit was enorm frustrerend. We zaten onder het nulpunt vandaag, voor de supporters moet dit ook enorm veel frustraties geven. We hielden ons staande in play-off 1, maar dit komt erg hard aan. Brugge was zich gewoon wat aan het amuseren."

De verdediging ging ook in Club Brugge een aantal keer in de fout: "Het is niet aan mij om daarover iets te zeggen. Iedereen heeft wel gezien hoe we vandaag hebben gespeeld en hoe onze verdediging eruit zag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties