Mourinho spreekt over zijn toekomst en heeft een duidelijk plan

Redactie
| 6 reacties
Mourinho spreekt over zijn toekomst en heeft een duidelijk plan
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Komend seizoen staat José Mourinho weer elke week op het voetbalveld. De toptrainer werd in december nog ontslagen bij Chelsea na een rampzalige start in de Premier League. The Special One blijft nog even buiten de lijnen, maar: "In juli zal ik er opnieuw staan."

Gisteren was de extravagante Portugees gelegenheidscoach bij een vriendschappelijke wedstrijd georganiseerd door de FIFA. "Natuurlijk mis ik het om trainer te zijn. Ik blijf nog even genieten van het leven met mijn familie, maar in juli kom ik terug", onthult de oefenmeester. "Uiterlijk op 30 juni wil ik graag een contract getekend hebben."

De mogelijkheden

Manchester United: Mourinho wordt constant gelinkt aan The Red Devils. Hij zou de opvolger worden van de teleurstellende Louis Van Gaal. De Portugees heeft altijd al willen coachen op Old Trafford. Maar Sir Alex Ferguson werd deze week nog gespot met Tottenham-coach Mauricio Pochettino en zou de Argentijn willen inlijven in plaats van The Special One.

Paris Saint-Germain: De Portugese oefenmeester werd ook al vaak in verband gebracht met de Parijse topploeg. Huidige trainer Laurent Blanc, behaalde in Franrijk wel de titel, maar faalde om voorbij manchester City te geraken in de Champions League. Mourinho zou naar het Parc des Princes worden gehaald om de Champions League te veroveren.

Real Madrid: José Mourinho was van 2010 tot 2013 al coach van de Madrilenen. Rafael Benitez werd eerder dit seizoen al ontslagen en beloftentrainer Zinedine Zidan nam het roer over. Het bestuur is nog niet volledig overtuigd van de Fransman zijn kunnen als coach en zou Mourinho graag zien terugkeren naar de Koninklijken.

Valencia: Peter Lim, de steenrijke eigenaar van de Spaanse club, zou The Special One aan het roer wilen en heeft 126 miljoen euro veil voor de Portugese selectieheer. De Manager van Mourinho, Jorge Mendes, is een vertrouwenspersoon van de eigenaar van Valencia en bovendien zou hij in februari al gespot zijn in Singapore samen met Peter Lim.

Waar denk jij dat Mourinho in juli aan de slag gaat? Laat het ons weten in de reacties!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties