De Maasduivels gaan mee naar het EK: "Ik denk niet dat we de tegenstand gaan verslinden"

Maarten Pottie
| 0 reacties
De Maasduivels gaan mee naar het EK: "Ik denk niet dat we de tegenstand gaan verslinden"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Op 13 juni start het Europees kampioenschap voor onze Rode Duivels met een wedstrijd tegen Italië. Ook supportersclub De Maasduivels zal aanwezig zijn in Lyon om de wedstrijd bij te wonen. We polsten naar de verwachtingen van Martijn, hun voorzitter.

"Net als op het WK nemen we een vlag van onze groep mee, het menu dat er deze keer op staat is meer een ludieke boodschap", aldus de voorzitter. "Want ik denk niet dat we onze tegenstanders zullen verslinden, daarvoor zijn we tactisch te zwak. Onze bondscoach heeft heel goede dingen gedaan in zijn eerste jaar, onder meer iedereen weer achter de ploeg gekregen. Maar erna heeft hij voor mij nog niet veel bewezen."

Vriendengroep

Maar De Maasduivels blijven trouw op post. "Ik ga, met ongeveer 30 medesupporters, naar alle wedstrijden tot en met de finale met de Belgen. We zijn ook met 100 man aanwezig voor de openingsmatch." Die 30 man is de kern van vrienden die al van het begin bij de supportersclub zit. "De wedstrijden spelen uiteraard een grote rol en ik hoop echt dat we zo ver mogelijk geraken, maar het avontuur van de verplaatsingen met die vriendengroep telt ook natuurlijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties