"Ik hoop dat hij niet dezelfde weg als Januzaj opgaat. Dat was toen hij debuteerde ook een genie, maar..."

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
"Ik hoop dat hij niet dezelfde weg als Januzaj opgaat. Dat was toen hij debuteerde ook een genie, maar..."
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Herinnert u zich nog het moment dat Adnan Januzaj als een komeet naar omhoog schoot bij Manchester United en niet veel later mee mocht naar het WK in Brazilië? Het lijkt alsof het gisteren was, maar dat moment ligt al meer dan 2 jaar achter ons.

En tegenwoordig is Januzaj een vaste bankzitter bij Manchester United. Onze landgenoot kon niet bevestigen en het blijft maar wachten op zijn grote doorbraak. Ondertussen stond bij United wel een ander toptalent op: Marcus Rashford. Ervaren trainer Harry Redknapp, tegenwoordig bondscoach van Jordanië, vergelijkt de jonge talenten met elkaar.

Redknapp hoopt vooral dat Rashford niet dezelfde weg als Januzaj opgaat. “Kijk maar naar Adnan Januzaj. Hij leek wel de beste speler die we in jaren hadden gezien toen hij voor Manchester United debuteerde. Iedereen vond hem een genie en de fans wilden dat hij zo snel mogelijk een nieuw contract tekende, opdat de club hem niet gratis zou kwijtspelen.”

"De trainerswissel Moyes-van Gaal bemoeilijkte de doorbraak van Januzaj"

Harry Redknapp

“Maar dan telde United plots heel veel geld (75 miljoen euro, nvder.) neer voor Angel di Maria en stierf Januzaj een stille dood. Hij viel naast de ploeg, boette in aan zelfvertrouwen en werd uiteindelijk uitgeleend aan Borussia Dortmund, waar de coach hem lui en ongeïnteresseerd noemde.”

“De trainerswissel Moyes-van Gaal bemoeilijkte de doorbraak van Januzaj. Als van Gaal binnenkort wordt vervangen, zou dat ook voor Rashford de zaken kunnen bemoeilijken", besluit Redknapp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties