Ziet AA Gent jeugdproduct (en publiekslieveling) vertrekken? “Ik ga mijn laatste contractjaar in en moet aan mijn toekomst denken”

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
Ziet AA Gent jeugdproduct (en publiekslieveling) vertrekken? “Ik ga mijn laatste contractjaar in en moet aan mijn toekomst denken”
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mogelijk komt hij op het veld van KV Oostende nog eens in actie, maar dat zou vreemd genoeg nog maar voor de tweede keer dit seizoen zijn. Dat zegt genoeg en toont aan dat Hannes Van der Bruggen heel wat pech heeft gehad.

“Ik was het seizoen goed begonnen en keek uit naar de Champions League. Maar dan kreeg ik last van mijn buikspieren en adductoren. De scans brachten niets aan het licht en we hebben heel lang niet geweten wat er aan de hand was. Daarom heb ik beslist om twee maanden rust te nemen en alles te laten genezen", zegt Van der Bruggen in Het Nieuwsblad.

“De zwaarste mentale knak kreeg ik op winterstage, toen ik herviel. In maart was er twijfel: opereren of niet? Het was een beetje alles samen: pubalgie en buikspieren. Een operatie zou opnieuw vier à vijf maanden revalidatie betekenen. Niet weten waar je voor staat, dat is echt lastig.”

"Mijn toekomst? Ik ben er nog niet uit."

Nu is Van der Bruggen opnieuw de oude en mogelijk speelt hij tegen Oostende. "Ik kan alleen maar hopen dat de coach voor mij kiest, want we staan nog voor één of twee heel belangrijke matchen. Wie weet kan ik toch nog mijn stempel drukken op het seizoen met een goal of een beslissende actie. Dat is een enorme motivatie.”

En wat na het seizoen...? “Ik ben er nog niet uit. Ik ben 23 jaar, ga mijn laatste contractjaar in en moet aan mijn toekomst denken. Ik heb een positief gesprek gehad met de coach, maar ik heb nog niet samengezeten met het bestuur.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties