Reactie Suarez krijgt afscheid en respect van heel stadion: "Het is tijd om te vertrekken"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 36 reacties
Suarez krijgt afscheid en respect van heel stadion: "Het is tijd om te vertrekken"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Matias Suarez stond met de tranen in de ogen aan de kant en kustte het clubembleem van Anderlecht. De Argentijn heeft de fans vele mooie momenten geschonken, maar nu is het tijd om terug naar zijn thuisland te trekken.

Er is nog niets officieel, maar dat Suarez Anderlecht verlaat, lijkt vast te staan. "Het was heel emotioneel vandaag", zei 'El Artista' na de match. "Ik weet niet of het mijn laatste match was, maar ik zal Anderlecht altijd in mijn hart blijven dragen. Het is tijd om te vertrekken na acht seizoenen. Ik heb hier de mooiste momenten van mijn leven beleefd."

Anderlecht zal altijd in mijn hart blijven

Matias Suarez

De Argentijn vertrekt met een zege, maar hij had meer gewild. "Ik wilde scoren vandaag. Ik had enkele kansen, maar ik heb gemist. Het belangrijkste is echter dat we tweede werden. Anderlecht kan blijven hopen op de Champions League."

De nummer negen van het Astridpark verlaat de club met 242 matchen op zijn teller. Daarin scoorde hij 68 keer en gaf hij 62 assists. "Er zit heel veel kwaliteit in deze club, in deze ploeg. Veel spelers zullen vertrekken, maar er is talent voor de toekomst."

Zijn ex-club Belgrano toont interesse, maar ook Real Betis zou zich nu in de strijd werpen. De Spaanse competitie is altijd een droom geweest van Suarez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties